Sponsors

Flesjbek Muziektheater BredaMet SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Muziektheater Flesjbek, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Muziektheater Flesjbek ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Muziektheater Flesjbek. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Muziektheater Flesjbek ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Muziektheater Flesjbek. Voor jou een kleine moeite, voor Muziektheater Flesjbek zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Muziektheater Flesjbek. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Muziektheater Flesjbek hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Muziektheater Flesjbek weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Muziektheater Flesjbek is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Muziektheater Flesjbek dan niets op. Bezoek de SponsorKlikspagina van Muziektheater Flesjbek op: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12581

Sponsor Kliks

Onze Sponsors

Groentekwekerij
W. Luijkx

Groentekwekerij Luijkx is een tuinderij waar diverse groenten en aardappelen worden verbouwd. Naast het telen van aardappelen en groenten wordt een boerderijwinkel uitgebaat. In deze boerderijwinkel worden eigen geteelde groenten en aardappelen verkocht, dit wordt aangevuld door een divers aantal streekproducten zoals aardbeien, asperges, eieren, honing, appels, peren, witlof……..

Ieder jaar proberen we eens wat andere gewassen te telen. Dit zijn dan vaak “vergeten groenten” Tevens kunt u bij ons terecht voor eigen gemaakte jam, fruitmanden, of een groentepakket. (Leuk als attentie!) Wij zien u graag eens bij ons in de boerderijwinkel! En laat je verassen door de West-Brabantse streek producten!

Advizaak

Advizaak is groot in kleinschalig advies; van ieder advies wordt zaak gemaakt.

Naast het geven van adviezen leveren zij ook diensten op het gebied van administratie / boekhouding en belastingzaken. Onder het motto “Groot in kleinschaligheid” richten zij zich met name op particulieren, het MKB, zzp’ers, starters, maatschappen, stichtingen en verenigingen. Persoonlijke aandacht staat bij hen hoog in het vaandel. Op basis van deskundigheid en een jarenlange ervaring bouwen zij met u een relatie op, waarbij aspecten als vertrouwen, respect en kwaliteit een voorname rol spelen.

Zij bieden kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs!

Bedankt John!

Santiline Antiek
& Brocante

Santiline Antiek & Brocante heeft vele unieke antieke, brocante of vintage vondsten die, origineel of gerestyled, perfect passen in de huidige moderne interieurs.

De passie van Santiline is het beste uit oude vondsten halen; zij zien het als ‘redden’ van vergeten of wegkwijnende spullen. Die krijgen weer een nieuwe functie en je geeft ze de allure terug van vroeger. Sommige zijn prachtig in originele staat en andere geven we een nieuwe frisse look met onze krijtverf. Kom gerust eens kijken; klik HIER voor een kijkje in onze webwinkel en U bent van harte welkom voor bezichtigingen bij ons thuis. Mail of bel ons even voor een afspraak. De koffie staat klaar!

Bedankt Petrie!

Gemeente
Breda

Ook voor het jaar 2023 is het ons gelukt om via de Gemeente Breda een cultuursubsidie te verkrijgen. Wij zijn hier erg blij mee. Ook dit helpt ons in het volgen van onze passie. Bedankt Gemeente Breda!