Missie en Visie

Missie

Flesjbek Muziektheater BredaFlesjbek is een 4 stemmig gezellig muziektheater dat meer te bieden heeft dan alleen zang en dans. Wij vermaken ons publiek door te zingen en te bewegen en maken daarbij gebruik van een breed repertoire, prachtige decors en aankleding waarbij wij onze toeschouwers willen verbazen.

Wij komen tot dit doel door onze uitstraling en zang- en danskwaliteiten continu te verbeteren in een mix van serieus werken met een grote mate van gezelligheid waardoor de leden iedere week met plezier komen repeteren zodat we menig maal per jaar een mooi en kwalitatief optreden kunnen verzorgen.

Visie

Flesjbek Muziektheater BredaDe komende 5 jaren willen wij als onderscheidend muziektheater ons publiek een veelzijdig en verrassend programma bieden waarbij decors, kostuums en verschillende zang- en dansvormen zijn geïntegreerd. Hierbij willen wij werken aan een continue verbetering van onze kwaliteit en groeien tot een maximum van 25 leden, die bereid zullen zijn met respect voor elkaar hierin te investeren.

Een groei van het aantal mannelijke leden staat hoog in ons vaandel voor een betere balans. Wij streven naar meer naamsbekendheid en willen graag nieuwe doelgroepen aanboren zodat wij onszelf duidelijker op de kaart zetten en daardoor ons steentje bijdragen aan de cultuur in Breda en omgeving.